تبدیل مقاومت الکتریکی پلانک (مقاومت الکتریکی)
- از فهرست مقوله صحیح را انتخاب کنید, برای مثال 'مقاومت الکتریکی'.
- سپس مقداری را که می خواهید تبدیل کنید وارد فرمایید. عملیات اصلی حساب: جمع (+)، تفریق (-)، ضرب (*, x)، تقسیم (/, :, ÷)و نما (^)، ریشه دوم (√)، تابع جز صحیح (براکت) و عدد پی (π) همه در این مرحله مجاز هستند.
- از فهرست، واحد اندازه گیری مقدار مورد نظر را انتخاب کنید, برای مثال 'مقاومت الکتریکی پلانک'.
- سپس مقدار مورد نظر به همه واحدهای اندازه گیری که ماشین حساب سراغ دارد، تبدیل خواهد شد.
- سپس وقتی نتیجه ظاهر شد، هر جا منطقی بود، می توان آن را تا چند عدد اعشار گِرد کرد.
استفاده از تمام ظرفیت ماشین حساب برای تبدیل این واحدها
با این ماشین حساب، می توانید مقادیری را که می خواهید تبدیل کنید را به همراه واحد اندازه گیری اصلی وارد کنید. مثلاً: '373 مقاومت الکتریکی پلانک'. برای این کار، می توان از نام کامل واحد یا نام کوتاه شده آن استفاده کرد سپس، ماشین حساب نوع واحد اندازه گیری که قرار است تبدیل شود را تعیین می کند, برای مثال 'مقاومت الکتریکی'. بعد از آن، ماشین حساب مقادیر وارد شده را به تمام واحدهای متناسبی که می شناسد تبدیل می کند. اطمینان داشته باشید در فهرست نتایج، می توانید تبدیلی که از ابتدا دنبال آن بودید را پیدا کنید. فارغ از اینکه کاربر از کدام یک از این روش ها استفاده می کند، دیگر نیازی نیست زمان بسیاری صرف پیدا کردن موارد مناسب از فهرست های انتخابی طولانی با صدها مقوله و واحدهای تحت پوشش بیشمار بکنید. وظیفه انجام تمام این کارها با ما و توسط ماشین حساب است که در کسری از ثانیه کارش را انجام می دهد.
همچنین، با این ماشین حساب می توان از عبارات ریاضی استفاده کرد. درنتیجه، نه تنها می توان با اعداد اعمال محاسباتی را انجام داد مثل '(52 * 94) مقاومت الکتریکی پلانک' بلکه واحدهای اندازه گیری مختلف را می توان با هم به صورت مستقیم در یک تبدیل ترکیب کرد که مثلاً به این صورت درمی آید: '67 مقاومت الکتریکی پلانک + 10 مقاومت الکتریکی پلانک' یا '37mm x 79cm x 22dm = ? cm^3'. واحدهای اندازه گیری که به این صورت ترکیب می شوند باید معمولاً با هم همخوانی داشته باشند و در ترکیب موردنظر منطقی باشند.
از توابع ریاضی sin، cos، tan و sqrt نیز می توان استفاده کرد. مثال: sin(π/2)، cos(pi/2)، tan(90°)، sin(90) یا sqrt(4).
اگر کنار اعداد داخل یک نماد علمی علامت تیک قرار گیرد، پاسخ به صورت یک توان نشان داده خواهد شد. مثلاً، 3,642 153 053 276 2×1021 ، برای این گونه نمایش عددی، عدد به صورت توان بخش بندی خواهد شد که در اینجا 21 و عدد واقعی 3,642 153 053 276 2 خواهد بود. در دستگاه هایی که توانایی تعداد زیادی رقم را ندارند مثل ماشین حساب های جیبی، می توان این راه نوشتن ارقام به صورت 3,642 153 053 276 2E+21 را به کار برد. به خصوص اینکه با این روش خواندن ارقام بسیار بزرگ و بسیار کوچک بسیار آسان می شود. اگر در این مرحله علامت تیک اضافه نشد، نتیجه به صورت نمایش عادی ارقام نشان داده خواهد شد. اگر مثال بالا را مجدد در نظر بگیریم، نتیجه به این صورت خواهد بود 3 642 153 053 276 200 000 000. فارغ از نحوه نمایش نتایج، دقت حداکثری این ماشین حساب 14 رقم خواهد بود. دقت این مقدار برای بسیاری از موارد کافی است.
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه pΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه پیکواهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه nΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه نانواهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه µΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه میکرواهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه mΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه میلیاهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه Ω (مقاومت الکتریکی پلانکبه اهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه kΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه کیلواهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه MΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه مگااهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه GΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه گیگااهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه TΩ (مقاومت الکتریکی پلانکبه ترااهم)
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه V/A
- تبدیل مقاومت الکتریکی پلانکبه اباهم